Holdsport

Hvad gør Holdsport for klubben og dig ?

Holdsport er en universalløsning til alle klubber, uanset sportsgren, og er for Snekkersten Badmintons vedkommende en erstatning for brugen af Badminton People.

Badminton People har selvfølgelig funktioner som kan være påkrævet at bruge, herunder tilmelding til turneringer osv.

Måske du allerede har stiftet bekendtskab med Holdsport via en fodboldklub eller lign ?

I tilfældet at du allerede har en profil, vil du automatisk blive tilbudt at anvende denne. Alternativt kan 2 profiler altid sammenlægges så alle hold man er tilmeldt, kan administreres af ét login.

Holdsport er også den måde vi fremover vil køre kontingentløsningen på, her kan vi anbefale at hente App'en, da den tilbyder betaling med Mobilepay direkte fra det Hold man opkræves.

Hvad enten du sidder foran computerskærmen eller mobilen med din App, så vil du altid have mulighed for at sende en mail til de spillere du ønsker, eller hele holdet. Opslagstavle, Forum og Kalenderfunktion er også en god mulighed for at du hele tiden kan være med hvor det sker, selvom du er på farten.

Kalenderfunktionen tillader at man som spiller kan til/afmelde sig de træninger/aktiviteter der er programsat, dog skal kontingentet være betalt indenfor angivne betalingsfrist - ellers vil spilleren være markeret spærret overfor træneren.

Som spiller eller forældre, kan man få svar på de få uafklarede spørgsmål der kan være her.